Moartea lui Shirley Bassey, anunţată în direct de solistul trupei Manfred Man. Artista dă asigurări că e încă în viaţă

Cântăreaţa galeză Shirley Bassey a transmis într-un comunicat de presă că este încă în viaţă, după ce muzicianul Mike D'Abo a anunţat eronat, în timpul unui concert, că aceasta a murit.

09 mart. 2018, 13:25
Moartea lui Shirley Bassey, anunţată în direct de solistul trupei Manfred Man. Artista dă asigurări că e încă în viaţă

În timpul unui concert care a avut loc miercuri, la St. David’s Hall din Cardiff, pentru a sărbători starurile muzicii anilor 1960, Mike D’Abo, cunoscut ca membru al formaţiei Manfred Mann, a anunţat celor peste 700 de spectatori prezenţi că Bassey a murit. Acesta a spus că a primit această informaţie la telefon, înainte de concert, dar că nu cunoaşte detalii despre circumstanţele decesului.

Vestea a şocat publicul şi s-a răspândit foarte repede pe reţelele de socializare.

Managementul cântăreţei în vârstă de 81 de ani a reacţionat rapid, asigurându-i pe fani că legendara artistă este „în viaţă şi se simte bine” şi că înregistrează la Londra.

Shirley Bassey, printre ale cărei hituri se numără „History Repeating” şi „Big Spender”, a fost o prezenţă constantă în topurile muzicale încă din anii ’50 şi este autoarea temelor muzicale a trei filme „James Bond”: „Goldfinger”, „Diamonds Are Forever” şi „Moonraker”. De-a lungul carierei, a vândut peste 135 de milioane de albume la nivel mondial.