Moartea suspectă a unui bărbat. Rudele decedatului spun că este vorba de crimă VIDEO

Moartea suspectă a unui localnic din comuna Roşeţi a pus pe jar întreaga comunitate. Rudele decedatului spun că e vorba de o crimă, lucru contrazis de medicii legişti din Călăraşi.

15 oct. 2014, 10:09
Moartea suspectă a unui bărbat. Rudele decedatului spun că este vorba de crimă VIDEO

Scandal în comuna Roşeţi din judeţul Călăraşi. Moartea suspectă a unui localnic a pus pe jar întreaga comunitate. Rudele decedatului spun că e vorba de o crimă, lucru contrazis de medicii legişti. Cadavrul bărbatului zace de o lună la morga din Călăraşi iar povestea trebuie elucidată de procurori, potrivit România TV.

Citeşte şi: MOARTE SUSPECTĂ: Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure

Rudele bărbatului găsit mort în casă spun că vecinii l-au ameninţat pe acesta cu doar câteva zile înainte . Victima l-ar fi anunţat pe şeful de post care, însă, l-a ignorat.

 

Poliția i-a zis : „Stai liniștit, că n-o să vină! N-o să vină la tine!” Aici a intrat peste el! Uitați! Uitați lovitura de levier! Și el era la marginea patului! La marginea patului l-au omorât! Să se facă dreptate! Că nu putem să mai stăm în casă. Medicul legist a zis că ne dă ceva mai ușor ca să- l îngropăm. După aceea o să pună verdictul final. Ușor, pancreatită. „Ca să puteți să-l îngropați. Dar el, zice, are hemoragie!” După două săptămâni, ne-am dus la el, la medicul legist. Și domnul doctor legist a spus: „Domnule, i-am mai găsit o coastă ruptă, în dreptul inimii. Cum adică? Zic. Coasta i s-a rupt degeaba?„, au declarat rudele mortului.

Oamenii spun că medicul legist n-a fost în stare să clarifice povestea. Mai mult, el ar încerca să ascundă adevărata cauză a morţii. Explicaţia doctorului e halucinantă.

Este făcută în urma masajului de resuscitare de către cei de la Ambulanță. Și chiar nu una, se-ntâmplă să se rupă și mai multe coaste! Cu o coastă ruptă se poate trăi! Dar astea sunt chestii pe care nu trebuie să le spun eu prin telefon„, a explicat doctorul.

Moartea suspectă a bărbatului din Roşeţi e cercetată de procurorii din Călăraşi.