11.11: Se intră într-o nouă dimensiune, dorinţele puse la 11.11 se îndeplinesc?

Ti s-a intamplat si tie sa vezi numere reptitive? Cu siguranta te-ai intrebat de ce se intampla acest lucru. Cand eram copii, aceste stranii sincronicitati erau stimulent pentru joaca: '11:11, pune-ti o dorinta!', dar poate ca undeva, acolo exista un adevar profund al acestui joc. Data de 11.11.2017 este considerata a fi o zi importanta.    

10 nov. 2017, 09:08
11.11: Se intră într-o nouă dimensiune, dorinţele puse la 11.11 se îndeplinesc?

Intrarea intr-o noua Dimensiune

11_11 este una dintre cele mai intalnite sincronicitati si din punct de vedere spiritual, 11 ar fi de fapt un semnal pe care Universul ni-l da atunci cand ne aliniem la ordinea lui, 11:11 este considerat „codul trezirii”.

Iata de ce, data de 11.11 este speciala: „Astrul noptii simbolizeaza subconstientul, nevazutul, interiorul, tot ceea ce ne misca fara ca noi sa stim. Iar data de 11 noiembrie este speciala deoarece forta si amprenta Lunii Noi care se formeaza in aceasta zi se suprapun peste portalul numerologic pe care il trecem in fiecare an. Semnificatia acestui moment este intarita si de sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril (8 noiembrie), entitati superioare, care ne sprijina in procesul de inaltare la statutul de OM”, scrie Mind Evolution Society.

Site-ul de cultura mindfulness Elephant Journal arata in acelasi timp ca numarul 11 semnifica rabdarea, spiritualitatea, sensibilitatea, intuitia, compasiunea si idealismul. Oamenii care sunt atrasi de numarul 11 si de aceasta sincronicitate opereaza la un alt nivel energetic decat majoritatea celorlalti si cand doi oameni cu aceasta vibratie se intalnesc, energia care se formeaza intre ei este foarte puternica.

11_11 este felul Universului de a ne a atrage atentia asupra sufletului nostru si intuitiei. El serveste drept alarma care ne arata oportunitati care nu trebuie ratate in aceasta viata. Faptul ca vedem mai des aceasta secventa numernica, inseamna ca Universul incearca sa ne deschida ochii cu privire la sincronicitatile din jurul nostru. Cel mai adesea observam aceasta sincronicitate sub forma orei: 11:11, dar maine este de asemenea a 11-a zi a celei de-a 11-a luni a anului si cum spuneam, trebuie sa ne pregatim pentru un eveniment astral mai deosebit.

Din punct de vedere al numerologiei cifra 11 este asociată cu răbdarea, onestitatea, spiritalitatea, sensibilitatea, intuiția și idealuri înalte. Am mai citit că a vedea 11:11 poate fi și o breșă în matrice, un mod pentru planurile subtile să comunice cu noi. Ele comunică oricum cu noi, doar că nu ne dăm seama. Semnificația însă și-o stabilește fiecare. Cert e că orice sincronicitate, fie că e vorba de cifre, că suni pe cineva care se gândea la tine sau tu te-ai gândit la el/ea înainte de a-ți telefona, toate aceste coincidențe, dacă sunt băgate în seamă, înseamnă că ești pe un drum ascendant, în care începi să sesizezi armonia universului.