Are o avere colosală: Veniturile lui Vladimir Putin s-au DUBLAT. Este CEL MAI BOGAT om din lume

Veniturile preşedintelui rus Vladimir Putin  Putin este în creştere. Averea oficială a liderului de la Kremlin a fost scoasă dată publicităţii. În 2014, averea lui s-a dublat şi ar putea fi cel mai bogat din lume.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 19:39
Are o avere colosală: Veniturile lui Vladimir Putin s-au DUBLAT. Este CEL MAI BOGAT om din lume

Veniturile liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, au crescut practic de două ori, în 2014 comparativ cu anul trecut. Este vorba despre aproximativ opt milioane de ruble, echivalentul a 150 de mii de euro. Cel puțin aceasta este suma care figurează în declarația de avere, făcută publică astăzi.

Putin a indicat aceleași proprietăți ca și anul trecut. Este vorba despre un teren de 1,5 mii de kilometri pătrați, două apartamente și două garaje. În declarație este precizat că toate bunurile se află în Rusia.

Agenția TASS informează că, potrivit declarației fiscale, președintele de la Moscova mai deține două mașini Volga, un model Niva şi o rulotă moștenită de la tatăl său, potrivit publika.md.

Totuși, presa scrie că Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 de miliarde de dolari în proprietăţi, conturi, acţiuni, toate administrate de partenerii săi.