Maria Buză dezvăluie SECRETE din interiorul show-ului „Te cunosc de undeva”

Săptămâna trecută, a avut loc marea finala a show-ului TV "Te cunosc de undeva", show câştigat de Maria Buză. Fericirea a cuprins-o pe actriţă atunci când a primit râvnitul premiu, un cec în valoarea de 15.000 de euro. În acel moment toate întâmplările neplăcute din timpul spectacolului au fost date uitării, iar Maria a fost foarte mândră de reuşita sa.

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 13:00
Maria Buză dezvăluie SECRETE din interiorul show-ului „Te cunosc de undeva”

Maria Buză a fost fericita câştigătoare a ediţiei de anul acesta a emisiunii „Te cunosc de undeva”. După terminarea concursului, Maria a fost asaltată de numeroase propuneri de interviuri care mai de care mai interesante.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Ediţie specială de Moş Nicolae

Primul interviu acordat de Maria Buză după câştigarea concursului a fost celor de la Click, unde controversata actriţă a povestit cele mai trăsnite întâmplări din timpul transformărilor sale pentru concurs, transformări care au durat şi peste trei ore.

„Se mai întâmplă să rămâi fără voce, de exemplu, şi e dezastru, pentru că nu ai cum să te abaţi de la program, filmările şi repetiţiile trebuie respectate conform desfăşurătorului. Tot timpul s-a întâmplat ceva haios. Mi-a căzut mustaţa, m-a mâncat barba, mi s-a plimbat lentina, mi s-au rupt unghiile, am căzut de pe tocuri, mi-a fost mică peruca, m-a strâns corsetul. E distracţie, dom’le!”

Citeşte şi  TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător-surpriză al acestui sezon