Mesajul TULBURĂTOR transmis de tânăra din Constanţa ucisă de iubit, înainte de tragedie

Tânăra de 17 ani ucisă la Constanţa de iubit era nemulţumită de viaţa ei şi regreta că iubea o persoană nepotrivită. Mihaela a postat pe contul său de socializare un mesaj în care exprima aceste sentimente.

24 apr. 2014, 09:25
Mesajul TULBURĂTOR transmis de tânăra din Constanţa ucisă de iubit, înainte de tragedie

Mesajul postat de tânără pe un site de socializare demonstrează faptul că era nefericită în relaţia pe care o avea cu tânărul care în cele din urmă a ucis-o.

Am prostul obicei de a mă îndrăgosti de cele mai nepotrivite persoane„, a scris Mihaela pe pagina ei de Facebook cu câteva zile înainte să fie omorâtă.

Fata în vârstă de 17 ani avea un copil dintr-o altă relaţie, însă şi-ar fi dorit să întemeieze o familie cu bărbatul care i-a curmat viaţa.

Familiile şi prietenii celor doi sunt sfâşiaţi de durere.

Toţi cunoscuţii am rămas şocaţi de această veste, lacrimi pentru tine, Mihaela, se vor vărsa mereu. Nu am cuvinte, este ceva extrem de dureros, mai ales dacă ne gândim la ce vârstă ne-a părăsit. Dumnezeu să te ierte. Odihneşte-te în pace!„, au scris acestia pe pagina fetei.

O fată de 17 ani din judeţul Constanţa a fost găsită moartă pe malul Dunării. Poliţiştii au aflat că aceasta a fost înjunghiată de iubitul său, care s-a sinucis după comiterea crimei.