Ponta: Oamenii ne-au ajutat la combaterea inundaţiilor

Premierul Victor Ponta a declarat că tot personalul aferent rămâne în alertă în cazul inundaţiilor. El a ţinut să sublinieze aportul oamenilor, mai ridicat ca-n alte situaţii.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 16:40
Ponta: Oamenii ne-au ajutat la combaterea inundaţiilor

„Şi ieri şi azi, toti reprezentanţii din teritoriu, primari, jandarmi, personal ISU, au fost toţi implicaţi în activitatea contra inundaţiilor. De aceea, am înţeles că pierderile au fost limitate. Dar vreau ca toate instituţiile să rămână în alertă, ca şi până acum, să comunicăm, să vedem ce avem de făcut. În sfârşit, s-a înţeles că e nevoie de conclucrarea tutoruor, am văzut că şi oamenii au pus mâna, şi oamenii trebuie să ne ajute, fie că e iarna, vara, inundaţii, ninsori, trebuie să facem cât mai eficient sistemul pe care l-am realizat în ultimul timp”, a spus Ponta.

La rândul său, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că apele au intrat doar în trei case în judeţul Prahova, multe alte case fiind salvate.

„Avem doar trei case în Prahova în care au intrat apele. S-au salvat mii de case. Dar vreau să rămânem în alertă. Toate avertizările să fie transpuse în informaţii concrete în fiecare judeţ”, a spus Dragnea.