Una dintre cele mai cunoscute modele, topless pe contul de Twitter

Jessica-Jane Clement, una dintre cele mai cunoscute modele şi actriţe din Marea Britanie, a postat pe contul de Twitter mai multe fotografii din luna de miere. Tânăra de 28 de ani, căsătorită de curând, a vrut să le arate fanilor că este foarte fericită alături de noul ei soţ, un stilist britanic.

02 mart. 2013, 17:52

În timp ce majoritatea vedetelor se feresc să apară în ipostaze sexy, fără să fie plătite, Jessica-Jane Clement postează fotografii sexy pe contul de Twitter. Aflată în luna de miere pe insulele Maldive, alături de Lee Stafford, proaspătul ei soţ, tânăra declară că este foarte fericită, potrivit The Sun.

Citeşte şi Heidi Klum a făcut plajă topless pe o insulă tropicală FOTO

După o nuntă ca în poveşti, organizată într-un castel britanic, cuplul a petrecut mai multe zile la Dubai, înainte să ajungă în Maldive. Ea a ţinut să precizeze că nu a îndrăznit să facă topless în Dubai, dat fiind legile stricte în această privinţă. „Stau lângă piscină în Dubai, alături de soţul meu. Dacă paradisul există, acesta trebuie să fie. Îmi pare rău că trebuie să port sutien„, a spus Jessica pe Twitter.

Citeşte şi Una dintre cele mai SEXY femei din lume a pozat toples

Se pare că ea a reuşit să recupereze timpul pierdut în ţara arabă, după ce, ajunsă în Maldive, s-a fotografiat fără sutien. Lee Stafford, fericitul soţ în vârstă de 46 de ani, de profesie stilist, spune că nu este deranjat de dezinhibiţia tinerei lui soţii.

Citeşte şi  Rihanna s-a pozat topless în pat VEZI FOTO

Citeşte şi Kate Moss a pozat TOPLESS. Vezi cum arată supermodelul la 38 de ani FOTO