Modele vintage pentru manichiuri

Modelele vintage de manichiuri cu gel sunt mai rar intalnite si sunt cerute tehnicienilor specialisti doar la unele ocazii speciale sau de persoane ce abordeaza acest stil de viata zi de zi. Oricum ar fi, acestea sunt indragite si e un intreg “deliciu” sa le privesti.

RomaniaTV.net
02 nov. 2018, 13:04
Modele vintage pentru manichiuri

Modelele vintage de manichiuri cu gel nu sunt chiar atat de greu de obtinut si ne-am gandit ca acest subiect merita investigat, asa ca am revenit cu informatiile necesare. Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba si care sunt cele mai deosebite modele unghii din aceasta categorie.

Modele vintage de manichiuri cu gel de primavara- vara

Avand in vedere ca mai mereu ne dorim schimbari, atat sufleteste, comportamental cat si vestimentar, de ce nu ne-am dori sa facem ceva si cu modelele clasice de manichiuri cu gel? Putine sunt doritoarele ce opteaza pentru acest artificiu, deoarece nu este chiar atat de usor de purtat, vi se vor parea incarcate, mai ales daca stilul dumneavoastra de viata si chiar si job-ul nu se potriveste acestora.

Pentru crearea unui aspect unic si de-a dreptul fermecator, de recomandat ar fi pentru aceste 2 anotimpuri folosirea motivelor florale, nu pe o unghie, nu pe doua, ci pe toate 10. Daca va ganditi si asupra unei pedichiuri, cu atat mai bine!

Trebuie mereu sa aveti in minte ca planeta nu ar mai fi la fel fara flori, asa ca mergeti pe cele mai colorate care exista, dar nu pe un fond incolor sau nude ci pe bleu, pe galben, albastru sau rosu, pentru a iesi cat mai bine in evidenta.

Modelul vintage are la baza spargerea si inlaturarea monotoniei create de manichiuri plictisitoare, clasice, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa fiti indrazneata, sa iesiti din aria dumneavoastra de confort si sa fiti constienta ca manichiura va fi cea care va va scoate din anonimat- asa ca alegeti culori intense!

Modele vintage de manichiuri cu gel pentru toamna- iarna

Si ce conteaza daca afara este frig si nu prea se mai potrivesc culorile tipatoare sau modelele incarcate? Ideea de baza este ca manichiura, tot trebuie sa fie pata de culoare a vestimentatiei, cea care nu se potriveste cu nimic altceva si mai ales cea care nu este vazuta chiar la toate doamnele si domnisoarele.

Pentru un plus de originalitate si unicitate alegeti dintre: o manichiura mai simpla, pe un fond de negru, mov, violet sau albastru inchis, unde vi se vor aplica diverse flori de sezon, sau vi se vor desena, ori daca nu, la fond i se mai pot adauga, pentru un aer de-a dreptul vintage si usor pin-up, puncte mici albe, peste care se vor desena pe 2 manichiuri sau pe una singura, 2-3 floricele roz sau rosii.

Design-ul japonez face si el parte din aceasta categorie, a modelelor vintage de manichiuri cu gel mai ales pentru simplul motiv ca la ei, arta si tot ce tine de acest capitol are la baza, nimic altceva decat pomii, florile si vegetatia in general.