Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească

Perioada de după Sărbători este una în care mai toată lumea vrea să ţină o cură de slăbire. Kilogramele în plus acumulate în timpul Sărbătorilor îi face pe mulţi să se întrebe care este cea mai eficace cură de slăbire.

RomaniaTV.net
21 ian. 2013, 21:25
Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească

Când vine vorba de slăbit, cele mai urmărite exemple sunt celebrităţile, care par tot timpul în formă. Iată câteva secrete bizare dezvăluite de vedete în ceea ce priveşte curele de slăbire.

Anne Hathaway a avut o metodă drastica de a slabi pentru a părea cât mai veridică în rolul lui Fantine (mama lui Cosette), în pelicula Mizerabilii. Actriţa a declarat pentru Vogue, că a început cu o detoxifiere în urma căreia a pierdut 4,5 kg, apoi a supravieţuit cu doar două batoane subţiri de ovaz deshidratat. A slăbit 6,8 kilograme în două săptamâni. „Ideea era să par pe moarte. Privind în urmă la întreaga experienţă, a fost o întreagă nebunie”.

O alternativă mult mai sănătoasă pentru organism poate fi varianta Oliviei Wilde. Pentru a intrat în costumul super-mulat din „Tron”. Ea a declarat pentru Women’s Health că cel mai rapid mod de a slăbi este să nu mai bei: „Scapi de 2,3 kilograme, în două săptămâni”. În plus, Olivia a luat lecţii de arte marţiale şi a renunţat la pâine.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.