INCREDIBIL. Metode trăsnite alese de unii pentru a-si anunţa demisia FOTO&VIDEO

Demisia este un act unilateral, dar, câteodată, oamenii simt nevoia să facă ceva special din această acţiune. Unii postează pe Youtube filmuleţe cu demisii "cântate", îşi dau demisia cu o fanfară sau fac chiar jocuri video despre asta, potrivit Mirror.

30 mai 2013, 07:28

Pe YouTube

Kevin Nalty a fost director de produse de consum la Merck Pharmaceuticals, dar renunţat la acest post pentru a fi actor de comedie, după ce a constatat succesul său pe site-ul Youtube.

Şi-a scris pe corp

Doug Walker a urcat pe o masă la cantina de la locul de muncă și şi-a descheiat cămașa pentru a arăta mesajul cu demisia sa. El a devenit ulterior fondatorul site-ului „That Guy With The Glasses”. 

A făcut un joc video

Un programator a creat propria versiune de Super Mario, cu un mesaj „Demisionez!”, care apare de fiecare dată când Mario culege o ciupercă – apoi l-a trimis şeului său.

demisie

A fost acompaniat de o fanfară

Joey Defrancesco făcut mult zgomot atunci când a renunţat la slujba lui de la un hotel din Providence, Rhode Island. El a ajuns la muncă împreună cu o fanfară, care a cântat în timp ce el şi-a înaintat scrisoarea de demisie.

Şi-a „hackerit” propriul computer

Această alertă Mac a fost aparent gasită pe calculatorul lăsat în urmă de către un angajat nemulțumit.

demisie

A folosit forţa – și a dansat gol

Bucuria Mukharji a folosit clasicul intro de la Star Wars pentru a trimite un mesaj foarte special de „la revedere” colegilor săi. Apoi s-a dezbrăcat și a dansat gol, doar cu un clovn care să-i acopere părţile intime.

A cântat

Managerul de la Moe’s Grill a cântat piesa Ice Ice Baby înainte de a smulge cămaşa de pe el pentru a descoperi, inevitabil, mesajul „Demisionez”.

A făcut un film de animație

Un programator Ubisoft a creat o un film noir de desene animate pentru a marca plecarea lui.

demisie