MOMENT EMOŢIONANT pe scena de la Românii au Talent. Desenul lui l-a impresionat chiar şi pe Mihai Petre

ROMANII AU TALENT 2014. Un concurent a reuşit să îi emoţioneze pe cei trei juraţi. Bărbatul a desenat în oglindă cu mâinile simultan şi chiar a realizat un desen cu piciorul.

14 feb. 2014, 20:37

ROMANII AU TALENT 2014. Mihalache Cătălin, în vârstă de 46 de ani, a reuşit să îi emoţioneze pe juraţi. Bărbatul a realizat un desen în oglindă cu ambele mâini simultan.

Mai mult, concurentul a desenat şi cu piciorul.

Mi se pare superb. Mă bucur că aţi venit. Aveţi talent cu carul„, a declarat Andra.

E prima dată când îmi place cineva când desenează. Este incredibil. E foarte bine„, a spus emoţionat şi Mihai Petre.

Concurentul a primit trei „DA” şi astfel va merge în etapa următoare.

ROMANII AU TALENT 2014. Andrei Mihnea Cerbu, în vârstă de 11 ani, este un mare talent. Acesta a reuşit să ridice sala în picioare la Românii au Talent.

Eu, cu o chitară în braţe, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevărat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau să cânt în stilul meu, nu în al lui„, a spus puştiul.

Juraţii au fost fascinaţi de momentul băiatului.

M-ai făcut să mă simt atât de bine ascultându-te. Eşti un adevărat artist. Ai o sensibilitate aparte, ai o trăire a ta în timp ce cânţi„, a declarat Andra.

Eşti numărul meu preferat. Nu am avut nicio clipă impresia că privesc un copil de aproape 11 ani, ci un profesionist. Iar ăsta e şi meritul tatălui tău care a ştiut să te îndrume„, a spus Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT 2014. Şi Petronela si Vlad Tanase au oferit un numar de teatru de animatie pe scena de la „Romanii au talent”, recompensat de juriu cu triplu „DA”. Vezi: Romanii au talent 2014. Cei mai tari păpuşari au adus Rolling Stones pe scenă

Petronela si Vlad Tanase promit un show de zile mari si in semifinale, daca trec de etapa in care juriul va face noi eliminari: „Daca ajungem in semifinale, il facem pe Smiley marioneta”, au spus ei.

ROMANII AU TALENT 2014. Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon a debutat în forta vineri. Romulus a fost printre primii concurenţi care a urcat pe scena de la „Romanii au talent”. Vezi şi: ROMANII AU TALENT. Juriul nu a ştiut dacă este femeie sau bărbat: „Doamne ajută, să nu te visez la noapte”

„Doamne ajuta, sa nu te visez la noapte”, a spus Mihai Petre în timp ce Andra a declarat că nu a înţeles nimic. „Nu am inteles nimic. Slab momentul. raspunsul meu e nu”.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT. Un concurent a UIMIT juraţii: „Mamă, cum a îndoit ălea!”

VEZI ŞI Momente de GROAZĂ la ROMÂNII AU TALENT. Juriul, cu gura căscată: Au început să pocnească instalaţiile electrice

ROMANII AU TALENT 2014: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor ramane fara cuvinte cand vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”. Georgeta Gulan, “febletea” lui Mihai Petre, va reveni pentru a patra oara pe scena concursului. Juriul il va revedea si pe Lucian Isar, cantaretul de muzica populara nemultumit si carcotas, care s-a hotarat sa isi mai incerce norocul inca o data. O alta figura cunoscuta este dansatorul Florin Jelezoglu, dezamagit in trecut de criticile primite, dar la fel de ambitios ca si pana acum. De aceasta data, unul dintre ei va reusi sa treaca in etapa urmatoare. Care este acesta si cum se va descurca, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 20.30.

ROMANII AU TALENT 2014: Show-ul de divertisment care a batut toate recordurile de audienta, noul sezon, va fi la Pro TV incepand de vineri, de la ora 20.30, concurentii urmand a da tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca „Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Marea surpriză făcută de Andi Moisescu: Mergeţi DIRECT ÎN SEMIFINALĂ!