Momente care fac să-ţi stea INIMA-N LOC: Cum a scăpat un bărbat de poliţişti şi era să dea de MOARTE

Un bărbat care se îndrepta către o staţie a metroului londonez a rupt-o la fugă în mod inexplicabil, peste şinele de tren, după ce s-a întâlnit cu o patrulă de poliţie care făcea un control de rutină.

30 sept. 2013, 20:06

Bărbatul se îndrepta spre staţia de metrou când a văzut mai mulţi poliţişti care patrulau în zonă. După ce a ajuns faţa-n faţă cu poliţiştii, bărbatul a rupt-o la fugă ca şi cum ar fi fost urmărit de aceştia. A alergat cât l-au ţinut puterile, a străbătut peronul în goană şi mai multe linii pe care nu circulau trenuri, ajungând pe o altă platformă.

Dându-şi seama că nu are nicio şansă să scape, bărbatul a rupt-o din nou la fugă pe platformă. S-a întors din nou, căutând o ieşire şi a sărit iarăşi pe şine, în faţa unui tren aflat în mers, care se pregătea să intre în staţie. Bărbatul a fost la un pas de a fi lovit în plin de tren. Conductorul acestuia a fost prompt şi a reuşit să tragă frâna de urgenţă, evitând astfel o tragedie, scrie Daily Mail.

Necunoscutul nu s-a oprit însă, ci şi-a continuat goana peste şinele de tren, ajungând în faţa altei garnituri care, din fericire pentru el, staţiona.

Poliţia Metropolitană a făcut publică înregistrarea video făcută de camerele de supraveghere. Poliţia o cercetează, a interogat şi martorii, dar nu a reuşit să îl identifice pe bărbat.