Scene CUMPLITE la barajul Vidraru. Un copil de 11 ani este în COMĂ după ce a căzut pe scările de la statuie

Operaţiune dramatică de salvare la barajul Vidraru. Un copil de 11 ani a fost căzut pe scările care duc la statuia-simbol de la baraj. Băiatul este în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter.

09 aug. 2014, 11:30
Scene CUMPLITE la barajul Vidraru. Un copil de 11 ani este în COMĂ după ce a căzut pe scările de la statuie

Băiatul de 11 ani era în vacanţă cu părinţii când a căzut pe scarile de la statuia de la Vidraru. Copilul este în stare extrem de gravă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Potrivit România TV, copilul este accidentat la cap şi este în comă. Un elicopter a intervenit pentru a-l duce în timp scurt la spitalul din Curtea de Argeş, unde urma să fie stabilizat, înainte de a fi trimis la Bucureşti.

Băiatul accidentat este din Lehliu, judeţul Călăraşi, şi venise împreună cu familia în vacanţă. Dorind să admire priveliştea de sus, ei au urcat pe perete spre statuia de la barajul Vidraru, dar copilul s-a împiedicat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri. Un angajat SMURD aflat acolo ca turist i-a acordat primul ajutor până la sosirea medicilor.

„Au fost efectuate verificări de către poliţiştii de la Curtea de Argeş, stabilindu-se că nu există suspiciuni cu privire la producerea incidentului. Din declaraţiile martorilor a reieşit că a fost vorba e un accident, minorul a alunecat pe scări şi a suferit mai multe leziuni, inclusiv în zona capului”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir.