Momente CUMPLITE pentru Beatrice Olaru. Ce s-a întâmplat cu marea câştigătoare a sezonului doi de la EXATLON

Beatrice Olaru a câştigat sezonul al doilea de la Exatlon, încheiat în urmă cu două zile.

19 dec. 2018, 06:12
Momente CUMPLITE pentru Beatrice Olaru. Ce s-a întâmplat cu marea câştigătoare a sezonului doi de la EXATLON

Beatrice Olaru a adus multe puncte echipei „războinicilor”, iar în finală, în ciuda epuizării, a fost într-o formă de invidiat. La fel de bun, ambiţios, perseverent şi dornic să câştige a fost şi adversarul ei, Alin, unul dintre cei mai populari concurenţi. Din cauza numeroaselor accidentări însă, acesta a abandonat.

SCANDAL după desemnarea câştigătoarei. Betarice Olaru a reacţionat

Din acest motiv, zeci de mii de fani ai lui Alin Andronic, nemulţumiţi că „războinicul” pe care-l susţineau nu a câştigat trofeul, au decis să se exprime atacând-o dur pe Beatrice pe conturile ei de pe reţelele de socializare sau pe grupurile dedicate concursului. Unii dintre ei au venit cu argumente în postările lor, alţii au instigat la violenţă sau au blestemat-o în cel mai josnic mod pe sportivă!

Beatrice Olaru a obţinut premiul de 100.000 de euro, Andronic a abandonat în finală

„Asta merită bătută. Cine o vede pe stradă să o ia la bătaie. Să vedeţi ce o să păţească asta că sunt mulţi care vor să se răzbune pe ea”, este unul dintre mesaje.

„Fără niciun dram de răutate îţi doresc ca de câte ori te gândeşti la premiul pe care l-ai obţinut într-un mod josnic, să faci un atac de panică, iar când îţi revii, să te gândeşti că acolo sus e cineva care veghează”, este un alt mesaj oribil adresat lui Beatrice Olaru.