Momente de groază pe calea ferată. Incendiu într-un TGV, în Franţa

Pasagerii unui tren de mare viteză care circula între Marsilia şi Madrid au trăit momente de spaimă. Locomotiva a luat foc în mers, din cauze necunoscute deocamdată. Şapte persoane au fost rănite, dar nu au avut nevoie de internare.

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 07:59
Momente de groază pe calea ferată. Incendiu într-un TGV, în Franţa

Cei 300 de pasageri aflaţi la bordul trenului de mare viteză au simţit la un moment dat miros de fum, după care au văzut flăcări. Ei povestesc îngroziţi clipele de coşmar prin care au trecut.

„Angajaţii Societăţii de Transport Feroviar franceze şi spaniole ne-a spus să nu deschidem uşile. Trenul se oprise. Oamenii au început să spargă geamurile cu ciocanele speciale. În cele din urmă au fost deschise uşile şi am putut să coborâm pe şine”, a povestit unul dintre pasagerii din tren.

Şapte oameni au fost răniţi uşor de cioburile care au zburat în toate părţile la spargerea geamurilor. 

În cele din urmă, oamenii au fost evacuaţi şi duşi într-un oraş aflat în apropiere, unde au aşteptat să fie preluaţi de autocare pentru a-şi continua călătoria. Traficul feroviar în zonă a fost întrerupt timp de câteva ore. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului.