Momente de panică într-un tramvai plin cu călători, garnitura a rămas blocată pe liniile de tren

Momente de panică la Arad, în tramvaiul 6. Un vagon, plin cu călători, s-a blocat pe linii, la două minute distanță de impactul cu trenul Arad-Nădlac. Garnitura a rămas blocată chiar pe liniile de tren.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 07:43
Momente de panică într-un tramvai plin cu călători, garnitura a rămas blocată pe liniile de tren

Mai mulți călători ai tramvaiului cu numărul 6, care face legătura între cartierul Gai și zona Boul Roșu, au tras o sperietură strașnică miercuri dimineața, atunci când au rămas blocați chiar pe liniile de tren.

Unul dintre călători a filmat și fotografiat momentul și a povestit ceea ce s-a întâmplat. „Oamenii erau îngroziți și speriați că în orice clipă s-ar putea apropia o garnitură de tren care i-ar fi spulberat”.

Potrivit specialarad.ro, vatmanul și-a păstrat calmul și i-a îndemnat pe călători să facă la fel, rugându-i să coboare din mijlocul de transport și eventual să ajute la împingerea tramvaiului de pe liniile de tren pentru a evita o eventuală tragedie.

„Vatmanul a fost foarte ok. Ne-a rugat să coborâm din tramvai, în drum. Prima oară a coborât el să asigure zona. Ne-a și rugat să îl ajutăm la împingerea tramvaiului dacă nu găsește altă soluție, dar în cele din urmă a reușit el să dea înapoi vagonul, înspre Gai”, a povestit unul dintre călători adăugând și faptul că, la nici două minute de la momentul în care vatmanul a reușit să dea tramvaiul înapoi, a sosit și trenul care face legătura între Arad și Nădlac.