Momente de PANICĂ la „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Gabriela Prisacariu a ajuns la SPITAL

Gabriela Prisacariu, cea mai apreciată concurentă a show-ului "Supermodels by Cătălin Botezatu", a trecut prin momente de goază, când, înaintea unei prezentări, i s-a făcut rău subit şi a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Cea care a chemat Ambulanţa a fost Laura Dincă, o altă concurentă din emisiune, care este studentă la medicină.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 14:09

În următoarea ediţie a emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu” telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Prisacariu.

Botezatu le-a dezbrăcat din nou pe fetele de la Supermodels: „Ia, să-ţi văd…!”

Mai mult decât atât, aceştia vor putea afla şi care a fost motivul pentru care tânăra a fost la un pas de leşin şi a avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor, informează WoWBiz.

„Mă doare foarte tare în piept şi nu pot să respir. Ba îmi e cald, ba am frisoane. Mă doare în zona inimii…”, a încercat să le explice Gabriela Prisacariu medicilor.

„Chiar dacă Gabriela îşi revine pe moment, e posibil ca să aibă nevoie de o pauză sau de un regim special…mi-ar părea foarte rău ca acest incident să îi afecteze evoluţia în show…”, a spus Cătălin Botezatu.

Citeşte şi  Cătălin Botezatu şi-a dus CONCURENŢII de la Supermodels la Groapa de Gunoi!