Momente dramatice în Bistriţa. O familie cu doi copii mici fără adăpost, salvată de jandarmi VIDEO

O familie cu doi copii mici a fost la un pas să moară de frig pe stradă dacă nu interveneau jandarmii bistriţeni. Cei patru au fost găsiţi tremurând pe o bancă din zona gării. Părinţii au muncit la o fermă, de unde au fost aruncaţi în stradă de patroni cu tot cu copii, informează România TV.

05 ian. 2017, 10:09
Momente dramatice în Bistriţa. O familie cu doi copii mici fără adăpost, salvată de jandarmi VIDEO

Jandarmii care patrulau în gara din Bistriţa au observat că părinţii şi cei doi copii nu au urcat în niciun tren. Cei doi au povestit că au muncit la o fermă din zona localităţii Livezile, dar că au fost daţi afară. După câteva telefoane, jandarmii au reuşit să găsească familiei un adăpost pentru următoarele nopţi.

„Am preluat in centru mama si copiii si am consiliat tatal sa ceara gazduire in adapostul de la primarie”, a spus administratorul centrului.

Cei doi tineri au crescut într-un centru de plasament. S-au zbătut mereu să aibă un loc de muncă pentru a-şi putea creşte cei doi copii. Şi ar face orice pentru ca cei mici să nu crească şi ei într-un orfelinat.

În următoarele 6 luni, mama va putea sta în centru alături de copii. În tot acest timp, asistenţii sociali vor încerca să le găsescă celor doi părinţi un loc de muncă şi un adăpost stabil.

Citeşte şi O familie a rămas fără casă de sărbători. Un incendiu le-a mistuit locuinţa VIDEO