Momente EMOŢIONANTE în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Marian a cerut-o în căsătorie pe Cristiana

Show-ul matrimonial, "Mireasă pentru fiul meu" aduce cu fiecare ediţie momente unice atât în viaţa concurenţilor, cât şi a telespectatorilor. Recent, concurenţii casei "Mireasă pentru fiul meu" au fost plăcuţi surprinşi să asite la o cerere în căsătorie foarte emoţionantă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 10:37

Mireasă pentru fiul meu: Situaţia devine tot mai clară în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Odată cu trecerea timpului, după ce concurenţii au început să se cunoască din ce în ce mai bine, s-au hotărât cine îi va însoţi în cea mai palpitantă călătorie a vieţii, căsnicia.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Doi foşti concurenţi au devenit părinţi

Printre primii care şi-au dat seama de acest lucru se numără şi Marian, care a cerut-o de soţie pe Cristiana. Recent, după ce a avut loc finala săptămânii, Marian a plănuit o mică petrecere, unde au fost invitaţi toţi locuitorii casei. La un moment dat, când toată lumea se distra, Marian a oprit puţin petrecerea, oferindu-i iubitei sale un bughet de flori şi aşezat în genunchi a cerut-o de soţie, dându-i astfel şi un inel de logodnă. Cum răspunsul a fost unul pozitiv, petrecerea a continuat, potrivit A1.ro.

Citeşte şi  O fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, pe coperta unei reviste din Spania FOTO