Momente emoţionante la înmormântarea soţului lui Celine Dion. Discurs SFÂŞIETOR al fiului artistei FOTO

Funeraliile lui René Angélil au avut loc vineri, în bazilica Notre-Dame din Montréal, unde impresarul s-a căsătorit cu Céline Dion. La înmormântare artista a fost nedespărţită de cei trei fii pe care i-a avut cu Rene şi s-a străduit din toate puterile să nu se lase copleşită de durere.

RomaniaTV.net
23 ian. 2016, 09:59

René Angélil, care în ultimele zile înainte de moarte s-a ocupat personal de detaliile propriilor funeralii, și familia sa au dorit ca slujba să aibă loc acolo unde impresarul lui Celion Dion și-a unit destinul, în 1994, cu cea care avea să fie marea dragoste vieții sale.

Trupul neînsufleţit al lui Rene Angelil a fost depus la o capelă amenajată în bazilică şi mii de oameni s-au perindat pe la căpătâiul său pentru a-i aduce un ultim omagiu şi pentru a prezenta condoleanţe familiei.

La funeraliile care au avut loc vineri au participat numeroase personalități din lumea spectacolului și a politicii, inclusiv soţia premierului canadian Justin Trudeau, Sophie Grégoire-Trudeau.

Celine Dion a ales să poarte un văl negru, care i-a acoperit faţa, însă durerea tot i se putea citi pe chip în timpul ceremoniei.

Cel mai greu moment pentru toată lumea a fost scurtul discurs ţinut de fiul cel mare al cuplului Angelil-Dion, Rene Charles, care împlineşte luni 15 ani. „15 ani nu e destul pentru a-ţi cunoaşte tatăl. A fost un om ocupat, dar am avut totuşi timp să stăm împreună la golf, poker, carne afumată şi ale mâncăruri pe care le iubea atât de mult. Ne-am apropiat tot mai mult în timp… Mi-ai lăsat destul de multe amintiri frumoase pecare să le împărtăşesc fraţilor mei mai mici. Ei vor creşte fără tine în preajmă, dar eu le voi transmite tot ce am învăţat de la tine. Vei fi un model greu de urmat, dar totul va fi bine. Tată, îţi promit că ne vom ridica la nivelul aşteptărilor tale. Te iubesc, tată!”, a fost discursul care a umplut tuturor ochii de lacrimi, înainte ca în bazilică să se audă acordurile piesei „All the Way”.

Deoarece bazilica a fost neîncăpătoare pentru mulţimea de oameni prezentă, ceremonia a fost transmisă şi pe ecrane gigant amplasate în faţa lăcaşului.