Momente GRELE pentru Gică Popescu. „PLÂNGE în HOHOTE, îi plângi de MILĂ”. Imagini SFÂŞIETOARE

Gică Popescu este liber 24 de ore pentru a-şi înmormânta tatăl, decedat luni, la vârsta de 71 de ani, în urma unui infarct. Fostul internaţional a ajuns joi dimineaţă, în jurul orei 7.30, la Calafat şi nu s-a despărţit nicio clipă de mama, sora şi soţia sa.

RomaniaTV.net
15 mai 2014, 08:31
Momente GRELE pentru Gică Popescu. „PLÂNGE în HOHOTE, îi plângi de MILĂ”. Imagini SFÂŞIETOARE

Gică Popescu a evitat contactul cu presa şi abia dacă s-a mişcat de lângă sicriul tatălui său, pe care l-a privint neîncetat.

 

Gică Popescu, în stare de şoc. „EU L-AM OMORÂT PE TATA!”

Zeci de persoane au venit şi joi, înaintea înmormântării lui Constantin Popescu, la casa familiei din Calafat, pentru a-i aduce un ultim omagiu şi pentru a fi alături de familia îndurerată.

 

CUTREMURĂTOR. Mama lui GICĂ POPESCU este DISTRUSĂ de durere, după moartea soţului VIDEO

Deşi încearcă să pară tare pentru a-şi îmbărbăta mama, sora şi soţia, Gică Popescu are momente în care durerea îl copleşeşte. „Stă pe taică-său, acolo, şi plânge în hohote.  Plânge in hohote. Plânge de se aude, aud oamenii de aici. Îi plangi de milă”, a povestit o mătuşă de-a fostului internaţional, Ioana Rotaru.

Gică Popescu a fost ELIBERAT şi a ajuns la CALAFAT pentru a-şi îngropa tatăl. Decizie RADICALĂ a familiei

Constantin Popescu a murit luni, la vârsta de 71 de ani, în urma unui infarct. Apropiaţii spun că de vină pentru problemele de sănătate ale lui Popescu senior a fost condamnarea fiului său la închisoare şi suferinţa trăită în ultimele luni.

CONSTANTIN POPESCU era DĂRÂMAT de condamnarea lui GICĂ POPESCU. Ce spunea despre pedeapsa fiului său VIDEO