Momente grele pentru Hagi: Campioana Viitorul, învinsă de nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe

Nou-promovata ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins surprinzător campioana FC Viitorul Constanța cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe Stadionul Tineretului din Brașov, într-un meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal.

05 aug. 2017, 18:44
Momente grele pentru Hagi: Campioana Viitorul, învinsă de nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe  – Viitorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în prelungiri de Attila Hadnagy (90+2), după o pasă lungă primită de la Patrick Petre. Aceasta a fost a doua victorie a covăsnenilor în prima ligă.

FC Viitorul, aflată la al treilea eșec consecutiv în toate competițiile), a jucat din minutul 78 în inferioritate numerică, după ce francezul Kevin Boli, în premieră căpitan al echipei constănțene, a primit al doilea cartonaș galben.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a dominat teritorial jocul, dar a greșit mult, mai ales în fața careului advers.

Cea mai bună ocazie a oaspeților în prima repriză a fost semnată de Eric (44), al cărui șut din marginea careului a fost respins de portarul Roland Niczuly.

În debutul reprizei secunde, George Țucudean a marcat (48), dar golul a fost anulat în mod eronat pentru ofsaid. FC Viitorul a mai ratat ocazii bune de gol prin Doru Dumitrescu (50) și Florinel Coman (88).

Sepsi a avut o șansă mare de gol în prima repriză, dar Attila Hadnagy a ratat singur cu portarul Rîmniceanu (28). Lituanianul Papsys a avut și el o ocazie notabilă (43). În partea a doua a meciului, Rîmniceanu a respins mingea la lovitura liberă executată de Claudiu Herea (60), a boxat balonul șutat de Thiaw (86), pentru ca Hadnagy să tragă pe lângă vinclu (90+2), chiar înaintea golului.

Meciul a avut un duel între frații Claudiu Herea (Sepsi OSK) și Ovidiu Herea (FC Viitorul).

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1, că formaţia sa a intrat într-o dinamică în care lucrurile merg împotriva ei.

„Sunt situaţii, momente în care poţi decide soarta unui meci, dar sunt şi momente în care toate merg contra ta. Se pare că am intrat într-o dinamică în care lucrurile merg împotriva noastră şi trebuie să facem o analiză. Nu avem timp să ne plângem, pentru că jucăm din trei în trei zile, şi trebuie să găsim soluţia ideală pentru a fi la fel ca înainte. Sunt lucruri noi anul ăsta. Pretenţiile au crescut şi probabil nu ştim să ne comportăm în această situaţie. Au intrat 7-8 jucători lucizi, proaspeţi, care nu au jucat în Cipru. Eu zic că am avut şansa noastră să câştigăm. Adversarul a avut două ocazii. Din păcate, ei au marcat, noi nu am făcut-o. Nu am ce să înţeleg, nu ştiu ce a văzut la acea fază cu golul anulat. Dar ce să zic de ratarea lui Coman, înainte de golul lor? În loc să tragă, s-a întors. Lucrurile merg negativ pentru noi, vom face o analiză”, a spus Hagi, conform digisport.ro.

viewscnt

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe — FC Viitorul Constanța 1-0 (0-0), Stadionul Tineretului — Brașov 
A marcat: Attila Hadnagy (90+2). 
Cartonaș roșu: Kevin Boli (FC Viitorul, 78). 
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Bogdan Velicu (București); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) 
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Observator: Iuliuss Nemțeanu (Ghermănești/Ilfov) — LPF