Momentul HALUCINANT în care o tânără cade sub un tren aflat în mişcare VIDEO

O tânără din Australia a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a sărit într-un tren aflat în mişcare. Din cauza vitezei, fata a căzut pe şine şi doar printr-un miracol nu a fost decapitată. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă.

01 feb. 2014, 11:18
Momentul HALUCINANT în care o tânără cade sub un tren aflat în mişcare VIDEO

Este greu de imaginat la ce s-a gândit o tânără din Australia în momentul în care a sărit de pe un peron într-un tren aflat în mişcare. „Îmi amintesc că, în acel moment, m-am gândit că ar trebui să mă lipesc cât mai mult de calea ferată. Simțeam în ceafă cum trece trenul”, a povestit fata după incident.

Martor la toată nebunia a fost prietenul fetei, aflat şi el pe peron. Când a văzut că a ajuns sub tren, băiatul şi-a pus mâinile în cap, convins că nu mai există nicio şansă de supravieţuire. Din fericire, fata a avut noroc cu carul şi s-a ales doar cu o gleznă luxată și cu câteva tăieturi.

„Mă vedea printre vagoane și mi-a spus că a crezut că sunt moartă. Și el, și cei de la spital, și angajații de la calea ferată s-au gândit că sigur am suferit leziuni cerebrale grave și că nu voi mai putea merge”, a mai spus tânăra.

Vezi şi: Un bărbat, îmbrăcat în PREOT şi cherchelit bine, ÎNJURĂ ŞI DANSEAZĂ într-un tren din gara Paşcani VIDEO