Momentul INTIM care nu s-a văzut la Tv. Ce au făcut vedetele las Fierbinţi când camerele s-au oprit FOTO

Giani si Gianina din "Las Fierbinti" sunt doua dintre cele mai amuzante personaje din serial. Cei doi sunt atrasi unul de celalalt, insa relatia a ramas la acelasi nivel, de prietenie.

05 ian. 2016, 11:16

Cu toate astea, exista o imagine cu cei doi, pe care toti fanii si-ar dori sa o vada mai des, scrie cancan.ro. Constatin Dita, Giani din serialul „Las Fierbinti”, este perceput ca un cocalar. E imbracat mereu in trening, cu lanturi groase la gat, se crede barbat fatal si are gesturi deplasate, asa ca nimeni nu-l suporta.

Citeşte şi Cum arată, de fapt, în realitate „Aspirina”din „Las Fierbinţi”

Pe Anca Dumitra, Gianina, toti o stiu drept fata de la tara, naiva careia toti baietii din sat ii pun gand rau, insa, putini sunt cei care o stiu in astfel de ipostaze.

Giani si Gianina au filmat si momente romantice, despre care putini stiu. In incercarea de a o cuceri pe cea de care se indragostise, „barbatul fatal” si Gianina au filmat o scena incendiara. Cei doi se saruta patimas in masina, aceasta fiind singura ipostaza mai intima cu acestia, din „Las Fierbinti”.

Isi iubeste persnajul

Ancai i se pare distractiv s-o interpreteze pe prostuta Gianina, pentru ca rade mult pe platoul de filmare pe seama ei. In afara platoului, insa, e randul rudelor si prietenilor ei sa se amuze, fiindca tanara actrita uita uneori sa o lase pe Gianina la filmari si… o ia acasa. „Ma surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheada caracteristica ei”, spunea Anca in urma cu ceva timp.