MONA MUSCĂ, la şapte ani de la retragerea din politică. Cu ce se ocupă acum fostul politician

Mona Muscă a fost unul dintre cei mai activi politicieni români, însă decizia privind colaborarea cu fosta Securitate a scos-o definitiv de pe scena politică. Acum, fosta liberală este specialist în relaţii publice şi are în derulare diferite proiecte.

23 iul. 2014, 08:04
MONA MUSCĂ, la şapte ani de la retragerea din politică. Cu ce se ocupă acum fostul politician

În vara anului 2006, Mona Muscă a intrat în centrul unor dezbateri publice legate de colaborarea ei cu fosta Securitate, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității stabilind că liberala a făcut poliție politică.

În martie 2007, ca urmare a deciziei definitive a Curții de Apel de a respinge contestația depusă împotriva verdictului CNSAS, Mona Muscă și-a anunțat demisia din Parlament și a decis să se retragă din viaţa politică.

Astăzi, Mona Muscă se ocupă de relaţii publice. Potrivit Naţional, fostul politician a fost, în această calitate, chiar instructor în cadrul unor cursuri despre drepturile homosexualilor si lesbienelor.

În 2011, Adevărul scria că Mona Muscă, devenit specialist în relaţii publice în cadrul Centrului de Analiză şi Dezvoltare Instituţională „Eleutheria”, a participat, la Focşani, la lansarea Centrului Local de Consiliere Profesională, prin care persoane din mediul rural vor beneficia de consiliere profesională şi sprijin în căutarea unui loc de muncă.

„Vrem să-i ajutăm pe oameni să urmeze un curs profesional, să obţină mai uşor o slujbă, să le meargă mai bine în viaţă”, spunea în deschiderea lucrărilor Mona Musca.