Monica Bârlădeanu, dietă drastică: „Nu aş recomanda nimănui”

Monica Bărlădeanu, una dintre cele mai senzuale vedete de la noi, a mărturisit că a ţinut o dietă drastică pentru a avea o siluetă de invidiat. Vedeta nu ar recomanda însă nimănui acest regim.

28 sept. 2017, 17:58
Monica Bârlădeanu, dietă drastică: „Nu aş recomanda nimănui”

Monica Bîrlădeanu a făcut ravagii cu pictorialele pe care le-a realizat de-a lungul anilor, afișând o siluetă de invidiat. Invitată într-o emisiune tv, actrița a dezvăluit care a fost cea mai drastică dietă pe care a ținut-o.

„Cea mai drastică a fost cea în care nu am mâncat absolut nimic şapte zile. Am băut numai suc de mere nefiltrat şi mai e încă una pe care am încercat-o cu apă, zeamă de lămâie şi piper. Am fost pe pereţi în a treia zi pentru că îmi era foarte foame. Nu aş recomanda-o.

Nici nu vreau să povestesc despre ea pentru că nu o recomand. Practic nu face decât să îţi hrăneşti corpul cu apă îndulcită şi picantă. Nu face nimic altceva decât să te facă să arăţi bine pentru o zi”, a declarat Monica Bîrlădeanu într-o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.

„Prea slabă nu ştiu dacă am fost vreodată. Mănânc orice e sărat, chipsuri, tot ce e de ronţăit. Nu sunt bsolut înnebunită după dulciuri, nu-mi place aşa mult ciocolata. Îmi place caramelul, orice are caramel”, a adăugat vedeta.

Monica Bîrlădeanu se află în România, unde filmează pentru o emisiune tv după 13 ani. Ea nu se gândește însă să rămână în țară.

Citeşte şi MONICA BÂRLĂDEANU: „Pe vremuri îmi puneam şosete în sutien”