Monica Davidescu are grave probleme de sănătate. Actriţa riscă să nu mai poată merge

Actriţa Monica Davidescu riscă să nu mai poată merge! Asta după o accidentare suferită la picioare acum aproape 2 ani, în timpul unei emisiuni de dans! Monica şi-a făcut praf genunchii la repetiţii, iar acum, după ce-a trecut printr-o operaţie, trebuie să facă recuperare toată viaţa, dacă vrea să mai meargă.

29 iun. 2014, 08:30
Monica Davidescu are grave probleme de sănătate. Actriţa riscă să nu mai poată merge

Monica Davidescu a acceptat să participe în 2012 la emisiunea de dans prin care sunt ajutaţi oamenii cu probleme. Se pare că acest lucru i-a adus ghinion.

În timpul repetiţiilor, după ce-a căzut, iar partenerul său a aterizat fix peste ea, Monica a primit un diagnostic groaznic: ruptură de menisc, de ligament colateral şi de ligamente încrucişate. A urmat un coşmar pentru Monica care nu a scăpat de probleme nici în ziua de azi. După ce a suferit o operaţie la genuchiul drept, vedeta suportă şi acum dureri groznice. Mai mult chiar face încă recuperare şi este nevoită să facă mereu pentru a putea merge.

Chiar şi vacanţele familiei sunt alese special pentru recuperarea Monicăi. Anul trecut au ales staţiunile balneare, iar vara acesta o vor petrece în Mangalia unde actriţa este nevoită să facă zilnic tratamente.

Citeşte şi: Clipe grele pentru Monica Davidescu, după accidentul de la „Dansez pentru tine”: Nu sunt vindecată