Monica Davidescu încă are dureri după accidentul de la DANSEZ PENTRU TINE, de acum un an

În sezonul 13 al emisiunii "Dansez pentru tine", în urmă cu aproape un an, actriţa Monica Davidescu participa la show–ul de la Pro TV alături de partenerul său de dans George Boghian. Din păcate, în timpul unor antrenamente actrţia a alunecat împreună cu partenerul ei de dans şi a suferit un accident la ambele picioare, retrăgându-se astfel din competiţie pentru că doctorii i-au interzis să mai participle la emisiune.

27 sept. 2014, 09:32
Monica Davidescu încă are dureri după accidentul de la DANSEZ PENTRU TINE, de acum un an

La aproape un an de când s-a accidentat Monica Davidescu încă bate pe la uşile medicilor şi spune că a cheltuit mult pe tratamentele şi intervenţiile medicale suferite la ambele picioare.

„Atunci mi-am rupt ligamentele la ambele picioare şi nu sunt OK nici acum. Sufăr în tăcere şi plâng atunci când mă doare. Şi sunt destule astfel de momente când am dureri foarte mari însă încerc să trec peste ele şi să îmi văd de viaţa mea, de cariera pe care o am”, spune actriţa, potrivit click.ro.

Vedeta uită de problemele pe care le are prezentând evenimente sau jucând în spectacole de teatru. În acest moment are opt spectacole în stagiunea de toamnă în care joacă, o parte dintre acestea fiind la teatrul din Ploieşti, iar altele la Teatrul Naţional din Bucureşti. De curând Monica Davidescu a prezentat evenimentul de lanasare a noii grile de programe al postului Diva Universal şi a fost destul de radioasă deşi ascunde o adevărată dramă.

VEZI ŞI Cum arăta MIHAI PETRE, juratul de la Dansez pentru tine, când era doar un puşti FOTO