Monica Gabor a luat-o pe Irinuca şi au plecat din România. Ce a făcut Irinel Columbeanu

Monica Gabor și-a luat fiica și a părăsit țara pentru o perioadă. Cele două vor avea mai mult timp pentru el și se vor bucura de fiecare secundă petrecută împreună.

24 apr. 2017, 11:33
Monica Gabor a luat-o pe Irinuca şi au plecat din România. Ce a făcut Irinel Columbeanu

Relația dintre Irinel Columbeanu și fosta soție, Monica Gabor, pare a fi pe drumul cel bun, scrie spynews.ro. Irinel Columbeanu a lăsat-o pe fosta soție să-și ducă fetița în vacanță în Dubai. Irinuca este foare încântată de plecare, așa că a anunțat pe toată lumea unde se va duce. „Merg în Dubai!”, a scris Irina Columbeanu pe una dintre rețelele de socializare.

Citeşte şi Monica Gabor, dată de gol de sora ei. Ce relaţie are cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu a reacționat și a confirmat plecarea celor două în Dubai. „Da, este adevărat! A plecat cu mama ei în Dubai. Mai multe detalii nu vreau să dau”, a declarat Irinel Columbeanu. 

Se pare că Monica Gabor și fetița ei, Irinuca, au plecat în vacanță în Dubai, acolo unde locuiește de ceva timp și Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor.

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, însă Paştele acesta l-a petrecut în România.