Monica Gabor, prima declaraţie despre SARCINĂ. „În acest moment…”

Monica Gabor a intrat în direct cu fanii săi, cărora le-a răspuns live la întrebări prin intermediul unei aplicaţii online.

16 dec. 2016, 15:23
Monica Gabor, prima declaraţie despre SARCINĂ. „În acest moment…”

Monica Gabor a dat mai multe detalii despre relaţia cu fostul soţ, Irinel Columbeanu, dar şi dacă îşi doreşte sau nu să devină mămică şi să îi dăruiască un copil lui Mr. Pink.

„Nu am avut niciodată nimic de rău de spus despre Irinel, este un tată extraordinar. A avut ocazia sa îl întalnească pe Mr. Pink şi aşa s-a convins că este un om bun. Vin în România doar pentru a petrece timp cu Irina. Dacă ei vor dori să vină în America, vom fi foarte fericiţi. Eu şi Mr. Pink suntem foarte deschişi”, a spus Monica Gabor.

Monica Gabor a vorbit despre o viitoare nuntă cu Mr. Pink: „Rochia de mireasă nu este cel mai important lucru pentru mine. Am fost binecuvântată cu această relaţie. Am găsit un om care să mă susţină emoţional. Mr. Pink este perfect”.

Vedeta a vorbit şi despre o viitoare sarcină: „În acest moment sau în viitorul apropiat nu îmi doresc să redevin mamă. Am mai fost întrebată, nu sunt însărcinată. Mă bucur că am făcut-o pe Irina la 20 de ani. Irinel este un tată perfect din toate punctele de vedere. Irina în curând împlineşte 10 ani, nici nu îmi vine să cred. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţa mea”.