Monica Iacob Ridzi, în stare gravă în spitalul penitenciarului. Soţul fostului ministru este disperat

Monica Iacob Ridzi se simte din ce în ce mai rau şi, în ciuda îngrijirilor medicale, ea de-abia se mai poate ridica din pat.

21 mart. 2015, 10:19
Monica Iacob Ridzi, în stare gravă în spitalul penitenciarului. Soţul fostului ministru este disperat

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

În prezent, Monica Iacob Ridzi se afla in spitalul penitenciarului Rahova, acolo unde a ajuns dupa ce a fost transferata de la Cluj. Ea sufera de o boala rara a sangelui, afectiune mostenita de la tatal ei. Potrivit cancan.ro, fostul ministru se afla intr-o stare de sanatate extrem de delicata, iar conditiile medicale de acolo nu permiteau un tratament corespunzator.

Citeşte şi VICTOR PONTA, mesaj pentru Ridzi: O ţară în care o mamă este lăsată să moară în ÎNCHISOARE e o ţară BARBARĂ

„Se simte din ce in ce mai rau, este sleita de puteri. Vrea sa para puternica, dar este palida si se tine cu greu pe picioare. Trebuie, insa, sa se plimbe cel putin doua ore, pentru altfel se pot forma cheaguri in sange la nivelul picioarelor. Este foarte dificil. Acum primeste un tratament mai bun, insa tot nu este suficient. Numai un spital din strainatate ar putea sa o puna pe picioare. Este foarte greu. Incerc sa fac tot ceea ce se poate pentru a-mi salva sotia. Insa, desi am adus zeci de analize, de rapoarte medicale, desi am cerut expertize peste expertize, care sa demonstreze faptul ca sotia mea este prea bolnava pentru a trai in conditii de penitenta, nimic nu se intampla, nimic nu se schimba”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi: Preoţii strâng semnături pentru graţierea Monicăi Iacob Ridzi. Enoriaşii sunt puşi să semneze în biserici

Citeşte şi DOSARUL RIDZI. Avocat: E clar că beneficiile în acest caz le-a avut EBA