Monica Iacob Ridzi, prima zi în închisoare. Cu cine împarte celula şi ce o aşteaptă în următoarele 20 de zile

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului în guvernarea Emil Boc, este încarcerată la Secţia Exterioară a Penitenciarului Gherla, care se află în Cluj-Napoca. Ridzi va rămâne în carantină timp de 21 de zile, după ce a fost condamnată definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul privind organizarea Zilei Naţionale a Tineretului 2009.

17 feb. 2015, 15:38
Monica Iacob Ridzi, prima zi în închisoare. Cu cine împarte celula şi ce o aşteaptă în următoarele 20 de zile

Fost ministru în cabinetul Boc, Monica Iacob Ridzi a fost dusă în arest luni, în jurul orei 19.00, după ce s-a predat la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

„A fost adusă aseară, în jurul orei 19.00, la Secția Exterioară Cluj a Penitenciarului Gherla. 21 de zile se va afla în carantină, va fi evaluată din punct de vedere medical, va primi suport psihologic și va beneficia de programul de adaptare la viața carcerală„, a precizat Dan Donciu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Monica Iacob Ridzi are dreptul la patru vizite pe lună şi tot atâtea pachete până la includerea într-un regim de executare a pedepsei, lucru ce se va realiza în maximum 30 de zile.

Încă o lovitură pentru Monica Iacob Ridzi. Ce legătură este între soţul ei şi dosarul „Gala Bute”

Potrivit unor surse, Monica Iacob Ridzi împarte o celulă cu o altă femeie.

În momentul în care s-a predat, Monica Iacob Ridzi a spus că a fost recent externată din spital și că are probleme medicale. De altfel, ea a scris și pe blogul personal că atât ea, cât și copiii ei sunt afectați și bolnavi.

Monica Iacob Ridzi își va ispăși pedeapsa la Cluj-Napoca. Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o definitiv pla 5 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Familia Ridzi primeşte lovitura de graţie. Ce prejudiciu uriaş a găsit Curtea de Conturi la primăria Petroşani