Monica Macovei, AVERSTISMENT TERIBIL pentru coaliţia PSD-ALDE şi Tudorel Toader

Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, a atacat coaliţia PSD - ALDE, dar şi pe Tudorel Toader, după raportul Comisiei de Veneţia.

20 oct. 2018, 15:44
Monica Macovei, AVERSTISMENT TERIBIL pentru coaliţia PSD-ALDE şi Tudorel Toader

Tudorel Toader a primit cea mai puternică palmă: Comisia de la Veneția cere renunțarea la mutilarea Codurilor Penale în favoarea infractorilor, susține Monica Macovei.

Klaus Iohannis vrea să cheme partidele la consultări după avizul Comisiei de la Veneţia

„Mai exact, Comisia de la Veneția a remarcat că modificările aduse infracțiunilor de corupție – abuz în serviciu, dare de mită, trafic de influență și delapidare – și modificările aduse prescripției și mărturiei mincinoase slăbesc lupta anticorupție. Modificările aduse Codului de procedură penală trebuie remodificate si ele! Tot coșmarul pe care noi îl trăim acasă, noaptea, ca hoții și acum ziua, ca hoții este și pe masa Comisiei de la Veneția.

Până și soluția lui Toader de a amâna noile criterii de pensionare a magistraților a fost primită negativ de Comisia de la Veneția, care cere abrogarea acestei prevederi. Toader trebuie să plece acasă! La fel și Iordache-Altă întrebare care conduce comisia parlamentară specială de modificare a legilor din domeniul justiției.

Toader se scufundă în mlaștina penibilului: ca să scape de orice vină, zice acum că nu el a propus modificările la Codurile penale. Mai este și laș! Și se ține și de scaun! Bruxelles, Strasbourg, toate capitale europene și de peste ocean văd ce face coaliția toxică PSD-ALDE. Dragnea și Tăriceanu nu mai pot păcăli pe nimeni. Nu mai merge ca PSD-ALDE să conducă România în interesul propriu. Ori o conduc pentru oameni, ori au trădat-o!”, este mesajul transmis de Monica Macovei.