Monica Pop a participat la înmormântarea lui Marin Moraru. Din cauza cancerului care a recidivat, medicul a început să poarte perucă

Monica Pop s-a numărat printre cei care au participat la înmormântarea regretatului actor, Marin Moraru. Deşi se luptă cu un cancer care a recidivat, cunoscutul medic oftalmolog participă încă la diverse evenimente.

25 aug. 2016, 07:15
Monica Pop a participat la înmormântarea lui Marin Moraru. Din cauza cancerului care a recidivat, medicul a început să poarte perucă

Monica Pop a fost surprinsă la înmormântarea actorului marin Moraru de la cimitirul Belu cu un păr lung, bogat şi negru. La o privire atenta se observa insa ca aceasta era de fapt o peruca, pentru ca, in fata, se zarea putin din parul ei natural, scrie wowbizz.ro.

Medicul oftalmolog se luptă din nou cu cancerul de care credea că scăpase în urmă cu trei ani. 

„Cel mai greu e psihic. Mai ales cand eu stiu ca am facut tot ce trebuia sa fac si totuși boala a recidivat… Ajungi sa te intrebi: cat bine am facut eu in viata mea, de ce tocmai eu a trebuit sa patesc asa ceva?! Fara dubiu, hazardul joaca un rol foarte mare in vietile noastre”, a marturisit Monica Pop, intr-o emisiune TV. Ea a povestit ca a trebuit sa fie operata din nou si ca urmeaza tratamente dure.

La înmormântarea lui Marin Moraru, Monica Pop a venit însoţită de fiica sa, Letiţia.

Cea mai buna prietena a doctoritei este actrita Carmen Tanase, asa ca Monica Pop a fost deseori pe platourile de filmare ale telenovelelor unde aceasta juca alaturi de Marin Moraru. Asa s-au cunoscut cei doi si au devenit apropiati.

Citeşte şi Marin Moraru, condus pe ultimul drum. Actorul a fost înmormântat la Cimitirul Belu cu onoruri militare