Monica Pop luptă din nou cu cancerul. „Vom vedea ce mai e de făcut”

Monica Pop,unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România, a învins cancerul o dată, iar acum se luptă a doua oară cu boala care a recidivat în urmă cu aproximativ șase luni.

28 aug. 2016, 17:50
Monica Pop luptă din nou cu cancerul. „Vom vedea ce mai e de făcut”

Monica Pop este mai activă ca oricând cu toate că medicul care a operat-o i-a sugerat să o lase ceva mai ușor.

Monica Pop a participat la înmormântarea lui Marin Moraru. Din cauza cancerului care a recidivat, medicul a început să poarte perucă

„Trebuie să recunosc că mă simt foarte bine și nu am nici un motiv să stau să zac. Sunt în tratament citostatic până în luna octombrie, iar după vom vedea ce mai e de făcut.

Până atunci însă îmi văd de treaba mea, mai ales că mă simt bine, nu am stări de rău sau greață. Nici după operație nu am putut sta liniștită. Mi-a zis profesorul Beuran: „vezi, să stai și tu o lună acasă, liniștită”, dar eu a două zi m-am urcat în mașină și am venit la spital”, a declarat Monica Pop pentru Libertatea.

Monica Pop a descoperit că are cancer de colon acum trei ani. Diagnosticul a îngenunchiat-o, însă după ce s-a remontat a început lupta cu boala și a învins-o. Și asta până în urmă cu câteva luni când boala a recidivat, iar în luna martie a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale.