Monika Lewinsky LOVEŞTE din NOU. Fosta stagiară de la Casa Albă face DEZVĂLUIRI ULUITOARE GALERIE FOTO

Monica Lewinsky, fosta stagiară de la Casa Albă care a avut o relaţie amoroasă clandestină cu preşedintele Bill Clinton, face noi dezvăluiri, într-un eseu publicat în Vanity Fair.

07 mai 2014, 08:30

Ajunsă acum la 40 de ani, Monica Lewinsky mărturiseşte că regretă ce s-a întâmplat între ea şi fostul preşedinte american Bill Clinton, cu care a avut o relaţie amoroasă ce a zguduit din temelii fotoliul din Biroul Oval şi din care ea a ieşit forte şifonată, iar el abia a scăpat de demisie şi pedeapsa legii.

Eseul publicat de Lewinsky în Vanity Fair va apărea joi, 8 mai, dar câteva fragmente au fost deja publicate în presă. Încă de la început, Monica mărturiseşte că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat între ea şi Bill. „Regret profund ce s-a întâmplat între mine şi preşedintele Clinton. M-am hotărât să dau un alt sfârşit poveştii mele”, spune fosta stagiară de la Casa Albă.

Citeşte şi Amor la Casa Albă: „N-are cum să nu-ţi placă!”- dezvăluiri FIERBINŢI despre Clinton şi stagiara lui

Ea a ţinut să precizeze că legătura ei cu fostul preşedinte american a fost o legătură consensuală. „Desigur, şeful meu a profitat de mine, dar voi fi rămâne fermă în această privinţă: a fost o relaţie consensuală. Orice aşa-zis abuz s-a petrecut ulterior, când am fost făcută ţap ispăşitor, pentru ca el să îşi protejeze poziţia”, a mai spus Monica, scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Tendinţe sinucigaşe

Monica Lewinsky a mai povestit că, după scandal, a primit o serie de oferte, de 10 milioane de dolari, pentru a face noi dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat în 1998 în Biroul Oval. Dar ea le-a refuzat pe toate şi spune că a fost ţionta multor atacuri ale presei la dresa ei şi, mai ales, ale Internetului.

Acestea s-au produs în special când soţia lui Bill Clinton, Hillary, s-a înscris în cursa pentru alegerile prezidenţiale, în urma cărora Barack Obama a fost ales preşedinte, iar Hillary a renunţat în final la competiţie.

Monika lewinsky a încercat să obţină şi un loc de muncă, după ce o lume întreagă o arăta cu degetul. „Nu am fost niciodată „suficient de potrivită (…) din cauza istoriei meleŢ, dezvăluie Monika. „În unele cazuri, eram potrivită pentru toate motivele greşite.”

Citeşte şi Bill Clinton o imploră pe soţia lui să fie lângă el: Nu mă părăsi înainte de moarte!

Ea a mai dezvăluit că a trecut prin momente foarte grele şi chiar că i-a trecut prin cap să se sinucidă. A impresionat-o ăpovestea lui Tyler Clementi, tânărul în vârstă de 18 ani, de la Rutgers University, care s-a sinucis, în septembrie 2010, după ce au apărut imagini cu el sărutându-se cu un alt bărbat. Acela a fost un moment foarte dureros pentru ea şi a recunoscutcă a avut tendinţe sinucigaşe, simţindu-se umilită în permanenţă, dar nu a încercat niciodată să se sinucidă. Acum, scopul ei este să vorbească despre umilirea şi hărţuirea online în forumurile publice.

Monica Lewinsky a lucrat pentru Casa Albă în 1995 şi 1996. Ea s-a mutat în 2005 în Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de masterat în psihologie socială şi a a lucrat în calitate de corespondent al redacţiei de ştiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.

Fostul preşedinte american Bill Clinton (1993 -2001) a fost acuzat de Congres în 1998, bănuit că a minţit în legătură cu relaţia sa cu Monica Lewinsky. Achitat de Senat în februarie 1999, Bill Clinton a fost însă urmărit de acest scandal pe parcursul întregului celui de-al doilea mandat.