MONSTRU DE TATĂ. Un bărbat a recunoscut că şi-a violat, în mod repetat, fiica de 13 ani

Un bărbat de 43 de ani, din localitatea vasluiană Puşcaşi, a fost reţinut de poliţişti, joi seară, pentru viol şi incest, după ce a recunoscut că şi-a violat, în mod repetat, propria fiică în vârstă de 13 ani. Vasluianul este cercetat şi pentru că ar fi abuzat-o sexual pe propria lui soră.

03 oct. 2013, 19:28
MONSTRU DE TATĂ. Un bărbat a recunoscut că şi-a violat, în mod repetat, fiica de 13 ani

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, ancheta în acest caz a fost declanşată în urma unei plângeri făcute de sora bărbatului, o tânără de 29 de ani, care a reclamat faptul că fratele său ar fi violat-o în cursul nopţii de miercuri spre joi, potrivit Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat acuzat că şi-a violat fiica de aproape doi ani, reţinut şi internat la Psihiatrie

În timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 43 de ani şi-a violat în mod repetat fiica de 13 ani, profitând de faptul că soţia l-a părăsit în urmă cu mai mulţi ani, astfel încât nu a mai avut cine să o apere pe copilă. De altfel, vasluianul a rămas cu cinci copii în îngrijire, cel mai mare dintre ei având 16 ani.

„Bărbatul a recunoscut că şi-a abuzat sexual fiica, fapt pentru care a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de viol şi incest. În cursul zilei de mâine (n.r.- vineri) va fi prezentat la Parchet, respectiv Tribunal, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni vor sesiza şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a stabili măsurile de protecţie pentru cei cinci fraţi, precum şi oferirea de consiliere de specialitate fetei de 13 ani.

Odată cu reţinerea bărbatului, cei cinci copii au rămas în îngrijirea temporară a bunicii lor.

VEZI ŞI: Un bărbat din Hunedoara, suspectat că a violat o fată de şase ani, a fost arestat