Monstrul din Loch Ness, detectat de sonar: Obiectul neobişnuit din lacul scoţian FOTO

Monstrul bizar din Loch Ness ar fi fost detectat de un sonar, în lacul scoţian. Potrivit imaginilor, sub apele lacului se mişcă unui obiect foarte mare, în apropiere de Castelul Urquhart din Inverness.

01 mai 2014, 16:36
Monstrul din Loch Ness, detectat de sonar: Obiectul neobişnuit din lacul scoţian FOTO

Imaginea a fost înregistrată de un sonar la bordul unei nave a companiei Jacobite Cruises.

„Imaginea ne-a captat atenţia. Nava Jacobite Queen îşi petrece fiecare zi pe lac, cu sonarele pornite, iar aceasta este cea mai neobişnuită imagine de până acum. Este imposibil să spunem ce am descoperit, dar, alături de acele imagini satelitare, nu poţi să nu te gândeşti la monstrul din Loch Ness”, a declarat căpitanul John Askew.

În luna octombrie 2013, bărbatul care a realizat cea mai bună fotografie a monstrului din Loch Ness a recunoscut că a fost doar o farsă. George Edwards, în vârstă de 61 de ani, a publicat imaginea în august 2012, pentru „distracţie”. El a precizat că monstrul era, de fapt, o movilă din fibră de sticlă. Şi cea mai faimoasă fotografie a monstrului, realizată în 1934, a fost tot o farsă.

Imaginea surprinsă de sonar a fost făcută publică la doar câteva săptămâni după ce fotografii făcute din satelit arătau o creatură sub apele lacului scoţian.