MONSTRUOS. Fetiţă de 3 ANI, răpită, VIOLATĂ şi UCISĂ. Explicaţia CRIMINALULUI este HALUCINANTĂ

O fetiţă de numai trei anişori a murit în chinuri groaznice, departe de familia ei, după ce o mână criminală a smuls-o din apropierea casei în care trăia. După două zile de căutări, anchetatorii au făcut o descoperire cutremurătoare.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 15:50
MONSTRUOS. Fetiţă de 3 ANI, răpită, VIOLATĂ şi UCISĂ. Explicaţia CRIMINALULUI este HALUCINANTĂ

Micuţa Geanina Gheorghe a dispărut de acasă joi seara, pe 24 aprilie. Părinţii au anunţat imediat dispariţia la 112, gândindu-se că fetiţa s-a rătăcit pe câmpul de la marginea oraşului Giurgiu, în apropierea căruia locuiesc. Echipe de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi poliţişti locali au început căutările, însă fără vreun rezultat.

Disperarea părinţilor creştea direct proporţional cu trecerea timpului şi cele mai negre gânduri le-au trecut prin minte. Că a căzut în canalul din apropiere şi s-a înecat, că a suferit vreun accident… Nicio clipă nu le-a trecut prin cap că ar fi putut fi răpită, violată şi ucisă, însă după două zile de căutări exact asta au descoperit salvatorii, potrivit jurnalul.ro

RĂPITĂ de un fost concubin al bunicii, din RĂZBUNARE

Scenariul felului în care un înger de copil a părăsit această lume este unul de-a dreptul halucinant.

Soare Marin, un fost concubin al bunicii micuţei, în vârstă de 55 de ani, a ademenit-o pe copilă, a dus-o pe un câmp la câţiva kilometri distanţă, unde a siluit-o şi apoi a ucis-o. Sperând că nu va fi prins, monstrul a săpat o groapă şi a ascuns cadavrul. Dar tot nu a scăpat de oamenii legii, care i-au descoperit fapta şi l-au reţinut. Ulterior, instanţa a dispus arestare preventivă a lui Marina Soare pentru 30 de zile.

Citeşte şi Caz ŞOCANT la Constanţa. O fetiţă, LEGATĂ de mâini şi la ochi, abuzată de concubinul mamei

Bărbatul a recunoscut senin fapta şi a explicat că a vrut să se răzbune pe bunica fetiţei pentru că s-a despărţit de el, iar apoi i-a condus pe poliţişti la locul unde a îngropat trupul firav pe care l-a batjocorit, spune el, pentru că alcoolul i-a întunecat judecata.

Criminalul va fi adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.