Monument ridicat în cinstea asfaltării în Dolj. Doar că asfaltul nu a ajuns la el

Asfaltarea unei bucăţi de drum a fost motiv de mândrie pentru autorităţile din Vela, judeţul Dolj, încât au ridicat şi un monument în cinstea asfaltării. Din păcate, până a fost gata crucea, s-au terminat şi banii pentru lucrări, iar asfaltul s-a oprit la câţiva metri înaintea monumentului, informează Digi24. Sătenii care l-au ridicat sunt supăraţi că nu doar că nu li s-a asfaltat tot drumul, ci şi că pe cruce sunt trecuţi doar consilierii locali.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 13:28
Monument ridicat în cinstea asfaltării în Dolj. Doar că asfaltul nu a ajuns la el

Unul dintre localnicii care au lucrat la monumentul ridicat în cinstea asfaltării drumului comunal 63, între Râpa Roșie şi Știubei, e mândru de munca sa, dar e supărat că numele său nu a fost trecut pe monument. 

„Ne-am supărat eu şi ceilalţi care am mai lucrat aici. Trebuia să ne pună pe noi care am lucrat”, susţine bărbatul.

„Mi se pare firesc să fie consilierii pentru că ei au luat această hotărâre. În ceea ce îi priveşte pe oamenii care sunt revoltati, pentru cei care au participat efectiv la ridicarea monumentului avem comandate plăcuţe şi punem şi plăcuţa aceea pe o parte a monumentului”, a declarat primarul Gheorghe Câmpeanu, la România TV.

„Proiectul a fost de 12 km de drum. Acolo s-a terminat, la intrarea în statul Ştiubei, şi l-am facut la capatul drumului. Doar nu era să-l faceam la mijlocul drumului. Proiectul pana acolo a fost. S-a terminat proiectul, asta înseamnă alt proiect, alţi bani. Şi proiectul asta a durat 4 ani şi ceva până la implementare, pana s-a terminat asfaltarea”, a mai declarat edilul.

Mai sunt alţi 5 kilometri de drum care trebuie asfaltat, însă nu mai sunt fonduri. Investiția de până acum se ridică la 8,3 milioane de lei.