MORI DE RÂS: Ce REACŢIE au două fetiţe când află că merg la Disneyland. N-ai zice că sunt surori VIDEO

Au trecut doi ani de când micuţa Lily Clem a devenit un star pe YouTube pentru reacţia ei emotională la o excursie la Disneyland, iar acum părinţii ei au comis-o din nou. Ei au pregătit o nouă excursie surpriză la parcul de distracţii, deși sora mai mică a lui Lily nu este nici pe departe la fel de impresionată de gestul lor.

RomaniaTV.net
27 sept. 2013, 19:01
MORI DE RÂS: Ce REACŢIE au două fetiţe când află că merg la Disneyland. N-ai zice că sunt surori VIDEO

În primul videoclip, postat în 2011, Lily, atunci în vârstă de șase ani, vărsa lacrimi de fericire după ce a aflat că părinții ei au de gând să o ducă la Disneyland, potrivit Metro.co.uk.

Videoclipul a adunat peste 13 de milioane de vizualizări de când a fost încărcat, iar părinții ei au mai pus acum la cale o surpriză similară.

Pentru a opta zi de naștere a lui Lily părinții i-au dat vestea că merg la Disneyland, din nou, după au păcălit-o că merge la şcoală.

Sora mai mică a lui Lily, Chloe, care era bebeluş în primul filmuleţ, acum aproape trei ani și a privit întreaga întâmplare de lângă sora ei, în maşină.

În timp ce Lily vărsa iarăşi lacrimi, după ce a fost copleșită de cadoul părinţilor, reacția surorii ei este hilar de nepăsătoare.

VEZI ŞI Ce cântăreţe românce seamănă ca două surori FOTO

 

Filmuleţul original: