MORI DE RÂS. Ce a declarat tatăl lui Irinel Columbeanu despre viitoarea noră de 18 ani

Ion Columbeanu, tatăl afaceristului Irinel Columbeanu, a declarat despre fotomedelul Alexandra Hodiş, aşa-zisa viitoare soţie a fiului său, că este doar prietena din Cluj a nepoatei sale Irinuca.

28 ian. 2014, 08:49
MORI DE RÂS. Ce a declarat tatăl lui Irinel Columbeanu despre viitoarea noră de 18 ani

Ion Columbeanu susţine că „presa a făcut un caz” din apariţia Alexandrei Hodiş la Izvorani fără să ştie că, de fapt, Irinuca a dorit doar să-şi revadă prietena de astă-vară. Cu toate acestea, seniorul ştie şi că tânăra de 18 ani, aflată în ultimul an de liceu la Cluj, se află printre fotomodelele de la Transilvania Fashion, firma lui Matei Miko, nimeni altul decât naşul de cununie al lui Irinel cu Monica Gabor, scrie ziarulring.ro.

Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia şi fetiţei i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la Bucureşti din când în când şi pe fetiţă o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, şi s-au împrietenit. Mai târziu, naşul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj (Transilvania Fashion – n.r.). Irinel a fost şi el acolo pentru că Irinuca şi-a dorit să o revadă pe Alexandra, şi presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenţie cu fata aceasta de la Cluj„, a declarat tatăl omului de afaceri.

VEZI ŞI Irinel Columbeanu şi-a adus altă liceană la Izvorani. Alexandra Hodiş seamănă izbitor cu Monica Gabor FOTO