Mormânt cu puteri magice într-un cimitir din Capitală. Te scapă de vrăji şi cununii legate VIDEO

Mormânt cu puteri magice în Cimitirul Bellu catolic din Capitală. Potrivit legendei, locul are puteri miraculoase şi scapă pe oricine de vrăji şi cununii legate.

19 sept. 2014, 06:01
Mormânt cu puteri magice într-un cimitir din Capitală. Te scapă de vrăji şi cununii legate VIDEO

În Cimitirul Bellu catolic din Capitală, un anumit mormânt este vizitat zilnic de zeci de oameni care speră în miracole, potrivit evz.ro. Este vorba despre mormântul Eugeniei Rogalski, o tânără despre care se spune că a murit din cauza unor cununii legate făcute de mama altei fete.

Legenda spune că după ce tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă, ea s-a transformat total. A fost posedată de diavol, iar preoţii au încercat să o scape de vrajă exorcizând-o. Ritualul puternic nu i-a salvat însă viaţa tinerei.

Acum, oamenii vin în cimitir şi întreabă cum pot ajunge la „lanţuri”, mormântul tinerei Eugenia, în speranţa că vor scăpa de supărări. Ei se roagă şi spun că „lanţurile” rup orice vrajă, oricât de puternică ar fi ea. Mai mult, fetele nemăritate sunt convinse că dacă vin la mormântul magic, îşi vor întâlni iubirea veşnică.

Cei care se roagă trebuie să respecte însă nişte reguli nescrise. Să ţină şapte zile post, doar apă şi pâine, să înconjoare mormântul cu tămâie sfinţită de 12 ori şi să rostească anumite incantaţii.