„Moartea din Carpaţi” va lupta în gala Superkombat de la Milano

Vedete Local Kombat precum Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș, frații Andrei Stoica și Bogdan Stoica se numără printre luptătorii confirmați că vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

14 sept. 2015, 11:46
„Moartea din Carpaţi” va lupta în gala Superkombat de la Milano

SUPERKOMBAT MILANO. Va fi pentru al treilea an consecutiv în care Italia va găzdui o etapă a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în fața a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut, la Monza, peste 5.000 de fani au făcut uitat, pentru o noaptea, faptul că orașul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

Citeşte şi Cătălin Moroşanu, investiţie SURPRIZĂ. Ce a făcut cu BANII de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Am fost impresionați de atmosfera de anul trecut, iar așa cum am promis, vom reveni în această toamnă cu o nouă gală de cinci stele. Dacă tot am ales un loc de desfășurare inedit, un teatru, atunci promitem bătaie ca în filme. Vom avea opt luptători români în programul evenimentului. Pe lângă meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o altă gală în deschidere, care va include cei mai buni luptători din noua generație, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu și Amansio Paraschiv. În curând va fi anunțat și programul complet”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Moroșanu va avea parte de un examen dificil în Italia, urmând să dea piept cu americanul James „Bestia” Wilson, cunoscut după ce în 2012 a participat la ultima piramidă la categoria grea organizată în Japonia și a luat numeroase premii de la concursuri de bodybuilding.

„Abia aștept să lupt în Italia. L-am văzut pe Wilson, e într-adevăr o bestie, dar îl demolez! Sunt încă supărat că anul trecut n-am putut să lupt în finală, așa că acum mă voi răzbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuță”, a spus Moroșanu.

Neînvinși în 2015, frații Stoica vor avea în Italia ultimele confruntări înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masă pe 7 noiembrie în marea finală. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO în Italia, iar acum promit că vor repeta scenariul.

Citeşte şi KO FANTASTIC pentru Andrei Stoica. ŞI-A SPULBERAT adversarul cu un CROŞEU de stânga VIDEO

„Sunt fericit că mă întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibilă. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu fanii de acolo și le promit un nou spectacol de neuitat”, a afirmat și campionul mondial Andrei Stoica.

Biletele se pot achiziționa de joi din rețeaua ticketone.it, dar și din toate magazinele românești EastFood din nordul Italiei, iar prețul acestora va începe de la 20 de euro. De asemenea, vor fi disponibile și la casele teatrului Linear4Ciak. Evenimentul Superkombat va fi transmis în peste 100 de țări de pe 6 continente, iar în România va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro.