MOŞ NICOLAE. Idei de CADOURI în funcţie de vârstă

Traditia spune ca Mos Nicolae lasa dulciuri in incaltarile copiilor cuminti si nuieluse pentru cei neascultatori. Pe langa dulciuri, in acest an poti oferi si alte daruri, care sa invete copiii ca adevarata valoare pe care o promoveaza Mosul este modestia. Iata cateva idei de cadouri.

03 dec. 2015, 16:27
MOŞ NICOLAE. Idei de CADOURI în funcţie de vârstă

Copiii cu varsta intre 0-4 ani. Ei bine, nu trebuie sa iti faci griji! Copilul este prea mic si sigur nu isi va aminti ce i-ai cumparat de primul 6 decembrie petrecut impreuna. In schimb, ii poti face o felicitare in fiecare an, hand made, si sa o pui deoparte pentru a i le arata atunci cand va fi mai mare. Asa ii vei arata ca in viata nu conteaza doar bunurile materiale, scrie teotrandafir.com.

Copiii cu varsta intre 4-7 ani. E varsta la care copilul se joaca si vrea din ce in ce mai multe jucarii. Nu ceda! Pe langa dulciuri, cumpara-i o jucarie mica, cu valoare sentimentala. Invata-l de mic ca banii sunt necesari, dar nu sunt o prioritate.

Citeşte şi Moş Nicolae e darnic în 2016. Cât este bugetul mediu alocat de români pentru cadouri

Copiii cu varsta intre 7-14 ani. In aceasta perioada, copilul incepe sa mearga la scoala si sa invete din in ce mai multe lucruri noi. Ajuta-l! De Mos Nicolae ii poti cumpara o carte sau un manual la materia la care nu se pricepe. El trebuie sa stie valorile impuse de aceasta sarbatoare si ca Mos Nicolae ofera cadouri doar copiilor ascultatori, care invata bine. Bineinteles, in ghetute mai ai loc si pentru cateva ciocolatele.

Copiii cu varsta intre 14-20 ani. Desi dupa aceasta varsta nu mai exista credinta in existenta lui Mos Nicolae, poti pastra traditia. De-acum trebuie sa fii atenta la ceea ce isi doreste el. Subtil, vorbeste cu el si vezi ce ar vrea sa isi cumpere. Nu ii da bani! Acestia nu au nicio valoare, iar cand va vedea ca a primit ce isi dorea, va aprecia foarte mult faptul ca ai fost atenta la dorintele lui.

Tinerii cu varsta peste 20 de ani. Il poti ajuta in cariera pe care si-a ales-o. Cumpara-i un laptop – majoritatea locurilor de munca din ziua de azi se invarte in jurul tehnologiei. Plateste-i niste cursuri pe care vrea sa le urmeze sau orice altceva l-ar putea ajuta sa isi construiasca cariera la care viseaza. E important sa stie ca ii esti alaturi si asa veti pastra traditia acestei sarbatori.

Citeşte şi Cât cheltuie românii pe cadourile de Crăciun cumpărate online