Moscova vrea să îmbunătăţească relaţiile cu Washingtonul

Moscova este pregătită să ia măsuri pentru a trece peste impasul din relaţiile Rusiei cu SUA şi ia în serios dorinţa preşedintelui american, Donald Trump, de a avea un dialog normal, conform ministrului de Externe rus, Sergei Lavrov, scrie Reuters.

13 sept. 2018, 16:04
Moscova vrea să îmbunătăţească relaţiile cu Washingtonul

Moscova este pregătită să ia măsuri pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu SUA, conform ministrului de Externe rus, Sergei Lavrov „Suntem pregătiţi să facem ceea ce ţibe de noi pentru a trece peste impasul din relaţiile bilaterale”, a declarat Lavrov într-un interviu pentru agenţia de presă germană DPA. El a adăugat că relaţia dintre cele două state se înrăutăţeşte din cauza acţiunilor Washingtonului, informează news.ro.

„Luăm în serios declaraţiile lui Donald Trump privind dorinţa sa de a stabili un dialog normal între ţările noastre. Aceste impulsuri pozitive din partea preşedintelui sunt contrabalansate, totuşi, de rusofobia clasei politice americane, care consideră ţara noastră o ameninţare la adresa supremaţiei politice a Americii”, a afirmat Lavrov.