Motivarea respingerii cererii de revocare a şefei DNA. Documentul preşedintelui Iohannis

Publicat: Luni, 16 Aprilie 2018 19:56 // Actualizat: Luni, 16 Aprilie 2018 19:56 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns în scris solicitării ministrului Justiţiei de revocare din funcţie a şefei DNA. Documentul pe baza căruia preşedintele a respins cererea lui Tudorel Toader a fost făcut public de Palatul Cotroceni.

Documentul are la bază o analiză a raportului ministrului Justiţiei pe baza căruia a cerut revocarea Laurei Kovesi şi îi este adresat lui Tudorel Toader.

"Mai multe despre argumentele tehnice de specialitate care au stat la baza deciziei pe care am luat-o veți regăsi în documentul care vă va fi pus la dispoziție la finalul acestei declarații, document care, sigur, va fi trimis Ministrului Justiției", anunţase preşedintele Iohannis în timpul declaraţiei de laPalatul Cotroceni.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Motivele prezentate de ministrul Justiţiei nu m-au convins. Nu voi da curs propunerii de revocare a şefei DNA

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis respingere revocare laura kovesi Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 apr 21:06
Răspunde | Votează email 0 email
rupa vili
Au fost decizii de achitare în dosare fabricate de DNA și MB prin forța și autoritatea legii ,prin instigare la mărturie mincinoasă ,prin amenințare și nu a vorbit de loc despre răspunderea penală a acestor procurori infractori , e foarte grav ce se întâmplă în justiție ,se fac abuzuri și represiune nedreaptă asupra cetățenilor nevinovați și nu se schimbă nimic ,nici codul penal ,nici codul de procedură penală .Mai grav ca pe timpul lui Ceaușescu se întâmplă acum ,nu mai au frică de răspundere pentru erorile judiciare . Regele Dreptății „”„
1
EUR
4.6480
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H