Motive pentru care ar vrea să se despartă de tine, în funcţie de zodia lui

Fiecare semn zodiacal are trasaturi speciale, care il face atractiv pentru ceilalti. Unele persoane sunt placute pentru siguranta si bucuria pe care o emana, altele pentru incredere si sensibilitate. Afla si tu care sunt trasaturile cu care ii poti atrage pe barbati:

05 sept. 2018, 07:24
Motive pentru care ar vrea să se despartă de tine, în funcţie de zodia lui

Berbec

Femeile Berbec atrag barbatii cu energia si spiritul lor aventurier. Ele sunt persoane care intotdeauna cauta sa faca lucruri marete in viata lor, fara sa depinda de nimeni. Femeia Berbec este o femeie care stie ce vrea si va face chiar si imposibilul sa obtina ceea ce isi pune in minte.

Citeşte şi HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Topul zodiilor irezistibile. Ce te face să ai succes

Taur

Barbatii se simt atrasi de tine pentru ca emiti o energie linistita si protectoare. Esti un semn de pamant si asta se arata in calmitatea ta. Pentru barbati esti femeia perfecta, care stie sa ofere dragoste si compasiune intr-o relatie.

Gemeni

Spontaneitatea te face atractiva pentru barbatii care adora jocul in iubire. Chiar daca porti in suflet numeroase probleme, stii sa oferi ce este mai bun celor din jurul tau, iar acest lucru este unul dintre cele mai bune motive pentru care orice barbat si-ar dori sa te aiba alaturi.

Rac

Iubirea ta neconditionata ii atrage ca un magnet pe barbati. Esti o persoana care iubeste cu toata inima atunci cand esti intr-o relatie, fara sa ai asteptari uriase de la partener. Sensibilitatea si devotamentul tau te fac sa fii femeia perfecta in viziunea barbatilor.

Leu

Esti o persoana cu o stima de sine foarte puternica. Mergi mereu inainte si stii ca esti admirata de cei din jur. Aceasta incredere si siguranta transmit atractie pentru barbati.

Fecioara

Punctul tau de atractie il constituie generozitatea. Esti mereu dispusa sa ii ajuti pe ceilalti fara sa ceri nimic in schimb. In dragoste esti mereu atenta la nevoile partenerului tau, chiar si la cele mai mici detalii, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care devii de neuitat pentru un barbat.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.