MOTIVE pentru care copiii ar trebui să fie OBRAZNICI

Exista o categorie de copii despre care unii spun ca sunt "obraznici". Altii le spun mai "finut" – nazdravani. Ii recunosti din prima: sunt galagiosi si insistenti in a obtine ceea ce-si doresc. Parintii, uneori ajunsi la epuizare, viseaza la ziua in care copiii lor se vor comporta si ei "frumos", conform "normelor".

03 aug. 2015, 19:27
MOTIVE pentru care copiii ar trebui să fie OBRAZNICI

Si apoi apar intrebarile: Tu ai fost cuminte cand erai mic? Tu ai manca ceva care ti se pare ca arata dezgustator? Ti se intampla sa fii nervos si nerabdator?

Acesti copii sunt normali, asa cum si tu esti normal. Iar unii dintre acesti copii „obraznici” manifesta de pe acum spiritul de lider care va deveni, cand va fi mare.

Iata 10 motive sa admiri copiii „obraznici”, potrivit lifehack.org:

Sunt independenti
De obicei sunt catalogati „obraznici” copiii care spun ce gandesc. In scoli se promoveaza „incadrarea in norme”, insa cei mai mari antreprenori, oameni de stiinta si artisti au fost cei care nu s-au conformat „normelor”. Calitatile acestor copii sunt descoperite mult mai tarziu, cand abilitatea lor de a gandi pentru ei insisi si de a face ceea ce gandesc ii va conduce spre succes.

Sunt creativi
Copiii „obraznici” nu doar ca gandesc, insa gandesc diferit fata de ceilalti. Creativitatea lor nu poate fi infranata. Si cand te gandesti ca adultilor de azi li se spune sa nu mai fie incuiati la minte?!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO